Ειρήνη Μπατζάκα

Founder, και οχι μόνο της εταιρείας. Γνωρίζει τα πάντα ή τουλάχιστον θέλει να τα μάθει ! Όταν γυαλίζει το μάτι της ξέρουμε οτι μια νέα ιδέα έχει καρφωθεί στο μυαλό της! Και μάλλον όλοι αναρωτιόμαστε τι παπούτσια θα φορέσουμε στο επόμενο κατοστάρι !

Γκρισίλντα Τάφα

Ανήσυχη και καλλιτεχνική φύση συμπληρώνει καθημερινά το book της με καινούριο υλικό. Ζητήστε της ότι φανταστείτε ότι θα σας άρεσε αρκεί αλλά μην προσπεράσετε τη φιλοσοφία του team. Θα μπορούσε και να σας αφορίσει!

Χριστίνα Παππά

Τυχαίνει πάντα να “παίρνει” το μάτι της τη λύση για ότι μας είχε προβληματίσει την προηγούμενη μέρα! Μιλήστε της για τον προβληματισμό σας , θα σας βρεί οπωσδήποτε μια θαυμάσια ιδέα μα μην διαπιστώσετε ότι είναι pr!

Τάσος Λουκόπουλος

Γνωρίζει το “φως” καλύτερα απ τη διεύθυνσή του και του αρέσει να το εξερευνεί συνεχώς. Η ροή των εργασιών (μιας και αρχίζουν από εκείνον) είναι άνετη για το υπόλοιπο team, σαν να μην χρειάζεται να διατηρήσει τεχνητά το αλκαλικό περιβάλλον του στομάχου του!

Βίκυ Παγουριάδη

Η καρδιά της εταιρείας! Δημιουργική, μεθοδική και ενημερωμένη πάντα για τις τελευταίες τάσεις του graphic design συνεπώς μην προσθέσετε στο τελευταίο εξώφυλλό της και …κάτι ακόμα!  Δεν θα αποκλίνει ποτέ απ τις ημερομηνίες που ζητήσατε εκτός αν δεν την προλαβαίνετε εσείς.

Περικλής Δεμεντής

Χαρισματικός και αποτελεσματικός θα σας μεταμορφώσει ένα αντικείμενο όπως θα θέλατε να είναι στην πραγματικότητα. Στείλτε του τα κείμενα έτοιμα, δεν είναι δακτυλογράφος ο άνθρωπος!