Φωτογράφιση + Επεξεργασία

Προιοντική φωτογραφία.

Φωτογράφιση επαγγελματικού επιπέδου κάθε αντικειμένου σας ξεχωριστά. Συνήθως συνοδεύεται με την αντίστοιχη επεξεργασία ώστε το αντικέιμενο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε όποιο φόντο θέλετε για τους καταλόγους σας.

Κάθε μέρα μπορούμε να φωτογραφίζουμε και να επεξεργαζόμαστε όσο μεγάλο αριθμό λήψεων και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμες για να ανεβούν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα! Επωφεληθείτε απ τις συνδρομητικές μας υπηρεσίες.

 

Οι φωτογράφισεις life style, still life, με μοντέλο, σε εξωτερικούς χώρους, στο στούντιο, με ή χωρις στυλίστα, είναι αυτή που θα δώσει ζωντάνια και χαρακτήρα σε όποιο κανάλι επικοινωνίας και να χρησιμοποιηθεί.

  • Σε ξεχωριστές σελίδες στους εμπορικούς καταλόγους σας
  • Σε διαφημιστικά έντυπα γνωριμίας η υπενθύμισης προς το target group σας
  • Σε σελίδες των sites
  • Σε σελίδες social media αφού έχουν διαμορφωθεί σε εντυπωσιακά banners από το δημιουργικό τμήμα μας

 

Φωτογραφία Νεογνών (newborn photography) Οι πρώτες μέρες του μωρού σας σε μία ειδική φωτογράφιση που δεν θα το ενοχλήσει αλλά θα δώσει σε εσάς μια γλυκιά ανάμνηση αποτυπωμένη σε χαρτί!

Χρωματική επεξεργασία σίγουρα θα χρειαστείτε στην περίπτωση που ο προμηθευτής σας δεν σας έστειλε πάλι τα δείγματα που ζητήσατε! Σε εμάς θα αποκτήσετε “μαγικά”, όλη τη γκάμα των δειγμάτων που σας λείπουν.

Το ξεφοντάρισμα σε πολύπλοκα αντικείμενα μη σας αγχώνει. Αφοσιωθείτε στο επικοινωνιακό μέρος της δουλειάς σας και αφήστε σε   εμάς την υλοποίηση του.
Η παρουσίαση ενός απλού αντικειμένου με εξαιρετικά εντυπωσιακό τρόπο μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στις πωλήσεις σας, αφού θα προσελκύσει περισσότερο κοινό στο site σας.