Διοργανώσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των εκθέσεων με θέματα στα οποία έχουμε βαθιά γνώση .
Η κάθε διοργάνωση προσθέτει νέα tips και events για την μεγαλύτερη επιτυχία τους και την στοιχειοθέτησή τους ως σημαντικούς θεσμούς της εμπορικής αγοράς.
Παράλληλα μπορούμε να διοργανώσουμε ημερίδες, διημερίδες, εκθέσεις, φεστιβάλ κλπ για όποιο φορέα ενδιαφέρεται για την υλοποίηση τους. Αρκεί ένα εκτενές briefing για να γίνει η ιδέα σας ένα μεγάλο γεγονός!
Τις παρακάτω εκθέσεις εγκαθιδρύσαμε και διοργανώνουμε με επιμέλεια και φροντίδα για τους επισκέπτες και τους εκθέτες τους.

Καλώς ήλθατε στο bebefest, τo μοναδικό φεστιβάλ για την εγκυμοσύνη και την βρεφική ηλικία με μεγάλο πρωταγωνιστή τη νέα οικογένεια!

Τo bebefest δημιουργήθηκε σαν μια ιδέα όταν εμείς οι ίδιοι χρειαστήκαμε πληροφορίες για την μητρότητα & πατρότητα και με μια αποστολή να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των νέων γονιών ή και αυτών που θέλουν να γίνουν !

Αν προγραμματίζετε την οικογένειά σας, είστε ήδη έγκυος ή έχετε μικρά παιδιά, θα εξερευνήσετε τις επιλογές που υπάρχουν, ανάμεσα σε εκθέματα και εκδηλώσεις.

Θέματα και λύσεις από τη σύλληψη, την εγκυμοσύνη, την γέννηση και την ανατροφή των παιδιών από διαφορετικές οπτικές γωνίες, θα παρουσιαστούν αφού στόχος μας είναι να συνδέσουμε τους γονείς και τις οικογένειες με την προσφορά κάθε επιχείρησης, οργανισμού που παρέχει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση για την επιτυχία των παραπάνω θεμάτων.

Στο bebefest συμμετέχουν επώνυμες εταιρείες με προϊόντα που έχουν περάσει από τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας, με πρωτοποριακά επιστημονικά προϊόντα, από τον ερχομό του μωρού αλλά και πριν απ αυτόν, γίνονται συζητήσεις και open source σεμινάρια αναδεικύοντάς το ως μία πλατφόρμα επικοινωνίας για την προβολή των εκθεμάτων, υπηρεσιών και γνώσεων στην μεγάλη κοινότητα των γονιών.
Θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τον θηλασμό , την αλλαγή πάνας, βιωματικών μαθημάτων, χώρους ψυχαγωγίας για τα βρέφη αλλά και τα μεγαλύτερα παιδάκια,  ώστε έτσι  συμμετέχει όλη η οικογένεια στη μεγάλη αυτή γιορτή της μητρότητας.  Ακόμα θα συμμετέχετε όλοι στην κλήρωση για τους επισκέπτες με γενναιόδωρες προσφορές των εκθετών.
Όλοι οι γονείς έχουν πλέον ένα σημείο συνάντησης σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, το Bebefest!

Το bebefest 2019 διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο Περιστερίου έναν χώρο όπου θα έχετε εύκολη πρόσβαση αφού είναι μόλις 3 λεπτά περπατήματος απ το σταθμό μετρό της Ανθούπολης.

Επισκέπτες  του φεστιβάλ είναι γονείς και μέλλοντες γονείς γιαγιάδες και παππούδες αλλά και επαγγελματίες του χώρου.
Στο bebefest καλωσορίζουμε και οργανισμούς για την φροντίδα της μητέρας και των βρεφών- παιδιών.
Η προσέλευση εκτός των εισητηρίων γίνεται και με προσκλήσεις οι οποίες είχαν μοιραστεί σε στοχευμένα σημεία. Η είσοδος για τα παιδιά και τους ανέργους  είναι δωρεάν.

Εξερευνήστε τις συμβουλές των ειδικών που θα σας βοηθήσουν σ αυτό το όμορφο ταξίδι, της δημιουργίας οικογένειας !

Επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω email για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την συμμετοχή σας στην διοργάνωση ώστε να σας αποστείλουμε τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο.

www.bebefest.gr

info@bebefest.gr

210 5750961
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ MYCHOICE

Η έκθεση γάμου Balkanica Wedding & Honeymoon Expo  που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Σόφια, είναι ένα μοναδικό γεγονός, αφού καλύπτει τις ανάγκες δειγματισμού των ζευγαριών που ετοιμάζονται να παντρευτούν αλλά και των επαγγελματιών  των βαλκανικών χωρών.

Τα δείγματα που εκθέτονται είναι νυφικά και επίσημα φορέματα, ανδρικά κοστούμια γάμου,
βαπτιστικά ενδύματα & αξεσουάρ, μπομπονιέρες, λαμπάδες, γαμήλια στέφανα, νυφικά αξεσουάρ , διακοσμήσεις, κοσμήματα, καλλυντικά βάπτισης, υφάσματα – προσκλητήρια, τσάντες, κουτιά, κορδέλες, άνθη, καπέλα, φωτογραφικές υπηρεσίες  κλπ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διεξάγεται επίδειξη μόδας ώστε οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη γαμήλια μόδα να παρουσιάσουν τις τελευταίες τους συλλογές σε μια υπέροχη πασαρέλα με μουσική, δημοσιογράφους, κανάλια, περιοδικά κλπ.

Η Σόφια  είναι μια πρωτεύουσα με σημαντική θέση στα Βαλκάνια και η Balkanica Wedding & Honeymoon Expo ένα ιδανικό σημείο συνάντησης για όλους.

Η ημ/νία και η τοποθεσία διεξαγωγής της Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2020 δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω email για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την συμμετοχή σας στην διοργάνωση ώστε να σας αποστείλουμε τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο.

www.balkanicaexpo.eu

wedding@balkanicaexpo.eu

210 5750961
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ MYCHOICE