Δημιουργικό τμήμα

Εμπορικοί κατάλογοι

Το layout πάνω στο οποίο θα σελιδοποιηθούν τα προιόντα σας είναι αυτό που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους της αγοράς. Μετά την αρχική απόφαση για το σχήμα του καταλόγου, θα έχετε 2 επιλογές για ν αποφασίσετε πως θέλετε να δείξετε στο κοινό σας την επιχείρησή σας αυτή τη χρονιά.
Με την συμβουλή και την καθοδήγηση του γραφίστα που θα αναλάβει την δουλειά σας θα έχετε τον κατάλογό σας χωρίς να χρειαστεί χάσετε χρόνο απ την δική σας δουλειά εκτός των περιγραφών που θα μας δώσετε.
Εδώ θα μπουν και οι διαφημιστικές φωτογραφίες , αν επιλέξετε να κάνετε, ή και έτοιμες(πάντα αγορασμένες αφού με τα πνευματικά δικαιώματα εμείς δεν παίζουμε!) αφού προστεθούν τα απαραίτητα στοιχεία που θ ακολουθήσουν την εταιρική σας ταυτότητα και το στυλ του συγκεκριμένου καταλόγου.

Γνωριμίας η υπενθύμισης προς το target group σας. Μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε ότι οι πελάτες που δεν σας ακούν συχνά σας ξεχνούν? Και εδώ το layout θα παίξει τον καθοριστικό του ρόλο. Είτε ένα δίπτυχο (έντυπο ή ηλεκτρονικό) που θα ενημερώνει για μια νέα σας δράση, μια πρόσκληση (έντυπη ή ηλεκτρονική) για μια έκθεση στη οποία συμμετέχετε, ή ένα εταιρικό ημερολόγιο με την ευκαιρία εορτών είναι ένας πολύ καλος τρόπος να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας.

Οι σελίδες των sites και των social media είναι τόσο βαρετές όταν αυτά δεν αλλάζουν συχνά! Το δημιουργικό τμήμα μας θα διαμορφώσει εντυπωσιακά banners ώστε οι σελίδες σας να ανανεώνονται και να κρατάνε τους επισκέπτες σας περισσότερη ώρα μέσα σ αυτά!

Επωφεληθείτε απ τις συνδρομητικές μας υπηρεσίες.

Χρωματική επεξεργασία σίγουρα θα χρειαστείτε στην περίπτωση που ο προμηθευτής σας δεν σας έστειλε πάλι τα δείγματα που ζητήσατε! Σε εμάς θα αποκτήσετε “μαγικά”, όλη τη γκάμα των δειγμάτων που σας λείπουν.
Το ξεφοντάρισμα σε πολύπλοκα αντικείμενα μη σας αγχώνει. Αφοσιωθείτε στο επικοινωνιακό μέρος της δουλειάς σας και αφήστε σε   εμάς την υλοποίηση του.
Η παρουσίαση ενός απλού αντικειμένου με εξαιρετικά εντυπωσιακό τρόπο μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στις πωλήσεις σας, αφού         θα προσελκύσει περισσότερο κοινό στο site σας.

Θα σας συμβουλεύαμε αν θέλετε logo και το θέλετε τώρα να μην επικοινωνήστε μαζί μας! Η εκπόνηση αυτής της εργασίας από εμάς μπορεί να γίνει μόνο με τον τρόπο που ξέρουμε ότι γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε πολύ χρόνο και πληροφορίες από εσάς για τον χαρακτήρα της δουλειάς σας. Αντίθετα αν είστε διατεθημένοι να αποκτήσετε ένα διαχρονικό και ξεχωριστό logo με χαρά θα συνεργαστούμε μαζί σας.